جهت استعلام قیمت و خرید آنلاین بیمه نامه فرم زیر را تکمیل نمایید.
بیمه آسانسور که زیرمجموعهای از بیمه مسئولیت فردی است، خسارتهای ناشی از حوادث آسانسور وارد شده بر افراد را پوشش میدهد. در حقیقت آسیبهای جانی و مالی وارد شده به افراد و اموال آنها بر استفاده از آسانسور تحت شرایط بیمهنامه، جبران خواهند شد.
بیمه آسانسور خساراتی که در اثر حادثه زمان استفاده از آسانسور ایجاد شده است را جبران میکند. این خسارتهای میتوانند مالی یا جانی باشند ولی این بیمه در بیشتر شرایط فقط خسارتهای جانی را جبران میکند. برای استفاده از بیمه آسانسور در زمان حادثه، باید تمام سرویسهای قبل از حادثه به موقع انجام شده باشند. همچنین تعمیرکار باید به صورت شرکتی باشد و تمام فاکتورها و گزارش سرویس و مدارک سلامت آسانسور موجود باشند. در شرایطی که تعمیرکار متفرقه باشد خسارت توسط بیمه پرداخت نخواهد شد.
✓ پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه
✓ پوشش غرامت فوت (دیه)
✓ پوشش غرامت نقص عضو
✓ خسارتهای ناشی از جنگ، شورش و بلوا
✓ خسارتهای ناشی از انفجار هستهای
✓ خسارتهای وارد شده عمدی
✓ خسارتهای ناشی از آسیبهای فنی قبل از عقد بیمهنامه
✓ خسارتهای ناشی از تخلف از قوانین
✓ خسارتهای ناشی از حوادث طبیعی مانند زلزله
نکته مهم دیگر اینکه، بیمه آسانسور خسارتهای ناشی از آتش سوزی را جبران نخواهد کرد. برای تحت پوشش قرار دادن این نوع حادثه باید به صورت جداگانه بیمه آتش سوزی خریداری کرد. بیمه بالابر فقط خسارتهای جانی و مالی وارد شده بر اثر استفاده از آسانسور را پوشش می دهد.
مدیر ساختمان به نمایندگی از سایر مالکهای ساختمان قرارداد خرید بیمه آسانسور را امضا میکند و تمامی مالکین یک ساختمان باید در پرداخت حق بیمه مشارکت داشته باشند.
«نصب و نگهداری از آسانسور» دو عاملی هستند که نقش مهمی در کارایی آن دارند. اولین نکته، تهیه آسانسور مورد نیاز از شرکتهایی است که پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صمت(صنعت، معدن، تجارت) داشته باشند. بعد از نصب، باید قرارداد «دریافت استاندارد نظارت ادواری آسانسور» به صورت سالیانه بسته شود.
بعد از آن، آسانسور باید به صورت مرتب مورد بازرسی و سرویس قرار بگیرد و مدیر ساختمان تمامی فاکتورها، گزارش سرویس و مدارک سلامت آسانسور را تحویل بگیرد تا در صورت نیاز آنها را ارائه کند.
در شرایطی که مدیر ساختمان یکی از موارد بالا را پیگیری نکند؛ شرکت بیمه تعهدی در قبال پرداخت خسارت نخواهد داشت.
نکته مهم دیگر این است که اگر مدیر ساختمانی برای تهیه بیمه مسئولیت آسانسور اقدام نکند؛ باید تمامی هزینههای خسارت مرتبط با آسانسور را جبران کند.
تصور کنید فردی در یک ساختمان چند طبقه مستاجر است و در اثر حادثه مرتبط با آسانسور دچار حادثه و جراحت میشود. اگر مالک آپارتمانی که این فرد در آن ساکن است برای خرید بیمه آسانسور، سایر ساکنین را همراهی نکرده باشد و مدیر ساختمان بتواند چنین موردی را ثابت کند؛ تمامی هزینهها بر عهده مالکی است که با خرید بیمه آسانسور موافقت نکردهاست.
برای دریافت خسارت حوادث ناشی از اتفاقات آسانسور باید مدارک زیر تحویل داده شود:
✓ صورت حساب بیمارستان
✓ قبوض پرداخت شده
✓ شرح عمل جراحی
✓ خلاصه پرونده بیمارستان
✓ تصویر شناسنامه و کارت ملی مصدوم
✓ کپی برابر اصل گواهی فوت
✓ کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده
✓ تصویر برابر اصل گزارش نیروی انتظامی
✓ کپی برابر اصل گزارش پزشکی قانونی
✓ کپی برابر اصل گواهی حصر وراثت
✓ رأی دادگاه
بیمه شخص ثالث دو نوع خسارات مالی و جانی شخص ثالث را پوشش می دهد و...
استعلامبیمه بدنه خودروها ، برای تضمین خسارتهای احتمالی حوادث امری لازم و ضروری است....
استعلامدر ایران بیمه درمان تکمیلی بخش قابل توجهی از هزینههای درمانی را جبران میکند....
استعلام